Exotiskt.



Har precis avnjutit den första hemmaodlade physsalisen. Stort. Och exotiskt. Gievtvis var den mycket god, och syrlig. Fattas bara annat. Blir det inte för kallt finns dessutom potential till mer skörd. Mycket mer.

3 kommentarer:

  1. Va kul, visste inte att det gick att odla dessa små i våra breddgrader!Men med dina gröna fingrar finns det väl inga hinder..
    /E

    SvaraRadera
  2. Jag har glömt fråga hur det var med physalisen. Mina ger mest blad men också några frukter. Du kan ta in den när det börjar frysa så mognar de klart inne.

    SvaraRadera
  3. Det är världens lättaste att odla! Jag fick en liten planta av morsan, som fort växte sig till nästan en meter hög. På min är det mellan 40 och 50 knoppar så det finns potential för mycket frukt. Fast jag måste nog ta in den för nätterna börjar bli kalla...

    /K

    SvaraRadera