Var på födelsedagskalas förra veckan hos min svägerska och då bjöd de bland annat på dessa små snittar, så goda!! De gav verkligen mersmak. Tyvärr så är det inte mina bästa bilder men hoppa inte över såsen även om bilden inte talar för den så lovar jag att den är pricken över i:et. Perfekta som tilltugg/förrätt eller som tillbehör till grillmiddagen.
Vetetortilla med chevré
vetetortillabröd
chevré
Smula osten på ena brödet,lägg andra brödet ovanpå och tryck till. Lägg de dubbla bröden i ljummen torr stekpanna
och låt få fin färg och tills osten smälter. Dela brödet med pizzadelare i tårtbitsstora delar
Balsamicosås
1dl creme de balsamico
½dl rödvin
1/4dl sirap eller honung
Låt ingredienserna småsjuda till lagom konsistens
Verkar gott. Passar bra till vår grillbjudning på lördag. Blir bara lite nyfiken på vad första decilitern är i såsreceptet. Du har nog glömt nå´t.
SvaraRaderaJag ska kolla med kocken så ändrar jag i receptet.
SvaraRaderaLycka till med grillningen!!
/E
Kocken är nöjd med bloggskribenten;) /Jenny GP
SvaraRaderaDet blev succé. Jag gjorde tre olika varianter eftersom gästernas smak varierar. Chevré, Västerbottensost och Herrgårdsost. 6-åringen åt Herrgårdsvarianten, gravida mamman båda sistnämnda och vi andra åt alla tre sorter. Och såsen var god till. Kommer att upprepas.
SvaraRadera