Ibland blir det inte matlagning utan mackmiddag. Så blev det i torsdags för oss. Det blev surdegsbaguetter med det pålägg som kylskåpet kunde erbjuda... vilket visade sig vara ganska mycket. Avocado, stekt ägg, cambozolaost och bönröra. Bönröran är ett recpet från boken Klaras GI-mat som jag lagade ganska mycket ur förut.
BÖNRÖRA
1 burk stora vita bönor
2 vitlöksklyftor
persilja
salt
peppar
olivolja
Mixa bönorna och tillsätt pressad vitlök och persilja. Tillsätt olivolja så konsistensen blir bra. Smaka av med salt och peppar.
Mackmiddag
Etiketter:
Snabbmat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Ja det där var bättre än hamburgare. Uppbyggnaden av maten påminner ju om det.
SvaraRaderaMumsigt ser det ut, jag som älskar mackor.
Det ligger visst i släkten att gilla mackor. Sonen Kjellberg är också mycket förtjust! :)
SvaraRadera