1 aubergine
olivolja
2 vitlöksklyftor
5 tomater
salt
svartpeppar
1 kruka basilika
0,5 dl persilja (skippade jag)
150 g getost
GÖR SÅ HÄR
Koka pastan. Skär auberginen i stora tärningar. Stek i olivolja tills den fått fin färg och blivit mjuk. Skala och hacka vitlöken. Hacka tomaterna. Tillsätt vitlök och tomat och fräs i ytterligare några minuter. Smaka av med salt och peppar. Låt pastan rinna av. Blanda pasta, hackade basilikan och auberginröran i en stor skål. Strö över hackad getost.
Ät och njut!
P.S. Ibland tänker jag på folk som inte säger sig hinna laga mat på vardagarna. De måste verkligen laga fel slags mat, för mat som denna fixar man verkligen i ett nafs! Perfekt. Sen att man ibland inte orkar laga mat... ja det är ju en annan femma. Men inte hinna... nä, det stämmer nog sällan.
olivolja
2 vitlöksklyftor
5 tomater
salt
svartpeppar
1 kruka basilika
0,5 dl persilja (skippade jag)
150 g getost
GÖR SÅ HÄR
Koka pastan. Skär auberginen i stora tärningar. Stek i olivolja tills den fått fin färg och blivit mjuk. Skala och hacka vitlöken. Hacka tomaterna. Tillsätt vitlök och tomat och fräs i ytterligare några minuter. Smaka av med salt och peppar. Låt pastan rinna av. Blanda pasta, hackade basilikan och auberginröran i en stor skål. Strö över hackad getost.
Ät och njut!
P.S. Ibland tänker jag på folk som inte säger sig hinna laga mat på vardagarna. De måste verkligen laga fel slags mat, för mat som denna fixar man verkligen i ett nafs! Perfekt. Sen att man ibland inte orkar laga mat... ja det är ju en annan femma. Men inte hinna... nä, det stämmer nog sällan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar